Friday, June 28, 2013

Happy Anniversery

Posted by zue lavender at 11:30 AM 0 comments


SELAMAT ULANGTAHUN PERKAHWINAN 
KE - 4
BUAT SUAMI TERSAYANG
MOHD KAMAL B RAHMAT
&
DIRI SENDIRI

Hehehe...
Alhamdulillah...dh 4 tahun kami tempuh hidup berumahtangga..
Pelbagai dugaan & cabaran..
Rahsia Allah, temukan kami secara tidak sengaja..

McDonald Seksyen 3, Shah Alam 
menjadi saksi pertemuaan pertama kami
dok meja asing2 & xkenal 1 sama lain
hehehe

Perancangan Allah itu sempurna
Tiada siapa tahu apa akan jadi pada masa depan
Kami hanya mampu berdoa
agar jodoh kami berpanjangan hingga ke JannahMu
Amin

Friday, June 21, 2013

Hytex Warehouse Sales

Posted by zue lavender at 4:23 PM 0 comments
Last week g Hytex Warehouse Sales..
Dorg bt kt bukit tinggi, klang..
Disebabkan zue nie xpandai sgt pilih baju2 yang berlonggok2...
Hubby kt dlm kete, jaga anak2 tdo tyme tu..
Sanggup zue tgu anak2 bangun n pilih sama2 dgn hubby...
seyes berbaloi2...

Amik Nie..
Smua Nie RM104 shj..
Murah x?
Seronok giler capai..
Smua nie harga dari RM4 ke RM15 shj..


Pada yang nk g borong baju2, next nie dorg bt kt KL lak..
g la serbu yer..
nie details nye..
Selamat Memborong

Monday, June 17, 2013

Pocoyo Baby & Kids Corner

Posted by zue lavender at 4:14 PM 0 comments
TARAAA
INI LAH HASIL BABY & KIDS CORNER DARI STYLOBUBBLE
THEME: POCOYO
BABY LAILA HUSNA 1ST BIRTHDAY
16 JUN 2013
BANDAR PUTERI, KLANG




Thursday, June 6, 2013

Pakej Ice Cream & Cradle "A"

Posted by zue lavender at 2:54 PM 0 comments
Ini pula untuk penggemar ice cream
Kami ada soft ice cream
mcm ice cream mcD tu
rata2 feedback puas hati dgn rasa aiskrim kami
smua kata sedap
Ini pakej untuk ice cream & cradle
seyes lebih jimat
(^_^)


Berminat?
sms/whatsapp/wechat 0102369300 (zue)

Pakej Chocolate Fountain & Cradle A

Posted by zue lavender at 2:50 PM 0 comments
Taraaaaa
Ini pakej chocolate fountain & cradle "A"
ramai yg pm, sms, whatsapp
minta pakej combo n discount2
ini pakej combo 
anda boleh jimat RM40
seyes menarik tertarik daboom
(^_^)


Berminat?
sms/whatsapp/wechat 0102369300 (zue)

Pakej2 Cradle "A"

Posted by zue lavender at 2:43 PM 0 comments
lama xupdate blog
hokey, ini pakej cradle "A" yer
ada 2 pakej je yg kami tawarkan
samada dgn backdrop atau tanpa backdrop
(^_^)


Ada beberapa gambar buaian yang kami dah buat, tp xupload lagi dlm blog
Maaf yer
Kesibukkan melanda jiwa
hihi

Untuk lihat update gambar-gambar terbaru yang kami dh deco,
klik


Berminat??
sms/whatsapp/wechat 0102369300 (zue)

 

story.from.my.heart Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal